Bescherm uw woning met een alarmsysteem van Securitas Direct

Nu 200 euro korting! *
Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend
OF
Laat u bellen voor gratis advies

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

Professionele montage binnen de 7 dagen
24/7 bewaking van het alarmsysteem
Inclusief interventies van een bewakingsagent

Hoe veilig is uw buurt?

 • 55 689
  inbraken in 2016

  Securitas Direct brengt in kaart hoeveel inbraken er worden gepleegd in België. Bekijk via uw postcode hoe veilig uw buurt is.

  Doe de test!

Ontdek ons alarmsysteem

 • Het slimme huis
  Bekijk de belangrijkste functies van ons alarmsysteem
  00:42
  Video: 
  Het slimme huis
 • Bedien uw alarmsysteem met uw smartphone

Draadloos alarmsysteem tegen inbraken

Met een draadloos alarmsysteem van Verisure geniet u van een optimale gemoedsrust voor u en uw gezin. Het biedt een efficiënte bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen doordat het 24/7 verbonden is met de meldkamer.

Het Verisure alarmsysteem werkt volledig draadloos en is daardoor eenvoudig te installeren. Of het nu gaat over de beveiliging van uw huis of appartement: voor elk type woning hebben we een gepast alarmsysteem.
Alarmsysteem woning
200€
korting
Al
2000000
klanten in Europa
Of
Laat u bellen voor gratis advies:

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

 • Beveilig mijn woning

  Het slimme alarmsysteem van Securitas Direct beschermt uw woning dag en nacht. Zo genieten u en uw gezin van een optimale gemoedsrust.

  StarKey alarm in- en uitschakelen
 • Beveilig mijn bedrijf

  Dankzij ons professioneel bewaakte alarmsysteem, inclusief interventies van een bewakingsagent, is de veiligheid van uw zaak bij ons in goede handen.

  Alarmsysteem winkel
 • Beveiligingsadviseur bij u in de buurt

  Wenst u beveiligingsadvies op maat? Onze adviseurs voeren gratis een veiligheidsstudie uit van uw woning. Vind nu een adviseur in uw regio! 

Wij staan altijd voor u klaar

  • Installateur alarmsysteem

   Installatie & onderhoud

   Onze alarmspecialisten installeren het alarmsysteem binnen de 7 dagen en geven u de nodige uitleg. Ook voor een professioneel onderhoud kunt u bij ons terecht.

  • Interventies van een bewaker

   Indien nodig begeeft een bewakingsagent zich bij een alarm naar uw woning om een inspectie uit te voeren. Dit kost u niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

Securitas Direct nieuws

Wat zeggen klanten over Securitas Direct?

  • Geruststellende meldkamer. Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten.

  • We raden jullie bij iedereen aan, zonder twijfel! Mijn kleindochter Jade, 2,5 jaar oud, was aan het spelen. Plots hoorden we gehuil: Jade leek te stikken. Ik heb meteen gereageerd door op de SOS knop te duwen. Binnen de dertig seconden kregen we een oproep van jullie meldkamer.

  • Zonder Verisure waren we ons huis verloren. We wonen in een houten chalet. Jullie meldkamer belde dat er een alarm was gedetecteerd in de woonkamer.

De experts over ons alarmsysteem

 • Tevreden experts in de sector

  Heel wat journalisten uit de technische en domoticawereld hebben ons alarmsysteem uitgebreid getest in hun woning. Ontdek hier wat hun bevindingen zijn!

 • Werken bij Securitas Direct

  Securitas Direct is volop aan het groeien en is dus continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Wilt u deel uitmaken van een dynamisch team? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures.

  Jobs bij Securitas Direct
 • Beveel ons aan!

  Is uw familielid, buurman of -vrouw of vriend ook geïnteresseerd in een alarmsysteem van Securitas Direct? Dan belonen wij u graag: per klant die u bij ons aanbrengt, krijgt u 2 maanden abonnement cadeau!

 • Word partner

  Wilt u meegroeien met Securitas Direct? Word dan nu partner! Als partner drijft u een zelfstandige onderneming onder de paraplu van Securitas Direct.

  Partner Securitas Direct

Securitas Direct blog

  • Inbreker
   Elke dag worden er gemiddeld 208 inbraken gepleegd in België. Een groot gedeelte van onze woonveiligheid hebben we echter zelf in de hand. Ontdek hier enkele preventietips tegen inbraak!